Neopets Orange Chia

Saturday, March 17, 2012

Ini Bukan Benda Main-Main


Hai semua. Agak lama dah Iqa tak update belog ni. Kalau blog ni leh pegang2, dah lame kot berdebu. Siap leh tiup2 lagi. Fuh, fuh~

Tu gambar kat atas pe bende lak tu? Siap kena sarung cincin lagi tu. Yang penting bukan Iqa yep. Ni gambar ntah dari mana Iqa cilok. Pinjam jap. :)

Ha, korang pun dah tau yang kat atas tu gambar orang bertunang. Salah satu detik paling sweet dalam hidup seseorang. Lagi2 bagi orang pempuan ni. Tapi kalau yang terpaksa tu lain cite la kan. Hehe

Ni salah satu benda yang tak boleh main2. benda serius, kena fkir pun serius la. 

Macam ada kawan Iqa sorang ni, dia dah suka kat kawan Iqa sorang ni lagi. Dorang pun rasanya dah serius dah. Yang lelaki dah siap tanya abah dia lagi leh tak nak kawin masa belajar. Abah dia pun kata okey. Dia pun happy.

Tapi dia bgtau Iqa yang dia cuak2 pulak nak cakap kat family pempuan ni pulak. Siap nak bawak Iqa temankan dia lagi. Hehehe. Katanya, nak bagitau family perempuan biar dorang nampak dia betul2 serius nak kat si perempuan tu. So, taknak la nampak macam main2.

Hmm. Betul la tu. Mane2 jelah si lelaki oi. Janji ko serius nak kat pempuan tu, okey la. Jangan mula2 je semangat last2 tak jadi. Sedihh kot yang perempuan tu. Kalau dah dapat green light tu, jangan tunggu lama2. Hantar la rombongan seawal yang boleh. :)

Memandangkan akak kepada yang si perempuan tu pun minggu depannya nak bertunang, Iqa nak ucap selamat bertunang. :)

Iqa ni pulak, ntah la. 
Tak mau fikir dulu sebab takde lagi yang nak. Hehe
Cumanya Iqa jeles kat kawan Iqa tu sebab dorang lagi muda dari Iqa kan, cepat sampai jodoh. :)
:)
Oke. Itu jelah.

No comments:

Post a Comment