Neopets Orange Chia

Tuesday, July 15, 2014

Coretan Tika Sedih

Hai semua. Kali ni cuma nak tulis2 buang masa je.

1st of all, selamat berpuasa semua. Dah 17 Ramadhan ni. Tak lama lagi Syawal. Dah beli baju belom? Iqa dah. Tinggal nak belikan utk mama ngan abang muizz je lg. Tapi ini bukanlah main point Iqa yang sebenar.

Raya kali ni Iqa tak excited sangat sbb Iqa tgh praktikum. Pegi sekolah, ngajar, kena observe. Paling tak suka kena observe. Yelah, Iqa pun asalnya tak minat pun nak jd cikgu ni. Ikut je. Mak suruh.

Iqa tak kisah la semua tu. Iqa boleh je. Buktinya, sem lepas praktikum iqa dapat A (mcm x caya kan). Tapi, buat awal2 minggu praktikum ni, inilah saat Iqa rasa down gila2 siap menangis sampai bengkak2 mata.

Mungkin Iqa tak cukup motivasi. Demotivate. Rasa takda orang nak support. Rasa keseorangan. Iqa tak takut sorang2 tapi paling takut bila rasa sorang2. Lepas tu menangis sampai bengkak mata.

Mungkin Iqa ni perlukan supporter kot kan. Yang selalu ada bila kita perlukan dia. Nak cakap ngan family, Iqa tak nak dorang risau. Iqa taknak dorang nampak Iqa ni lemah.

Biarlah. Menangislah kalau tangisan tu buat kita jadi lebih lega. :')

No comments:

Post a Comment