Neopets Orange Chia

Thursday, October 23, 2014

Takde Tajuk

Salamualaik.

Setelah Iqa recover perasaan kecewa sepenuhnya, alhamdulillah syukur Iqa tak rasa sedih dah. Cuma kadang2 Iqa rasa rindu tu ada la jugak sikit lg kan.

Then, Iqa sedang mencari kehidupan Iqa yang sebenar. Cuma ....

Iqa tertanya, untuk orang yang dah super teruk, dah rosak diri rosak jiwa raga ada peluang lagi tak nak dapat sesuatu yang baik untuk diri sendiri setelah dia memperbaiki diri sendiri?

Sebab dalam mind set Iqa, orang yang jahat mesti akan dapat orang jahat jugak kan. Apa yang kita buat dulu kena balas semula. Ya Allah, kalau gitu takut nak tau masa depan.

Tulah. Lain kali jangan buat kemungkaran kepada diri sendiri. 

Iqa harap sangat nanti Iqa dapat seseorang yang dapat terima Iqa dan jaga Iqa baik2. Iqa tak kisah la background dia macamna, janji dia masih ingat tuhan dia siapa, dia jaga apa yg wajib dia buat dan dia tahu hormat keluarga Iqa. Itu je. Apa guna kaya kacak bergaya tapi benda basic tak jaga?

Ya Allah, bagilah aku peluang baiki diri. Aku nak juga hidup macam orang lain. :')

No comments:

Post a Comment