Neopets Orange Chia

Tuesday, April 5, 2016

Hai lelaki misteri.

Hai lelaki misteri. Hari tu kau ada mention blog kan. Aku pun dah lama x tempuh blog ni. So hari ni aku buka, *laptop aku pun baru dpt nyawa kedua balik*

Kau nak tau sesuatu tak lelaki misteri, yang aku pernah mention dan tahu pasal blog ni (walaupun aku dah tukar URL adress dia) takde pun tapi kan, sesungguhnya kau je yang tahu menahu pasal blog aku ni. Aku penah mention org lain but they dunno bout this. Kau je.

So tak perlu nak rahsia sangat la. I know it is you. Kan pakcik yang tinggi 173cm yang takut nampak darah.
Cuma kau nak hide identiti kau sebab kau ingat aku still mcm 4 tahun lepas dan status kau dah lain skrg. C'mon. aku dah lama move on.

K bai.

No comments:

Post a Comment