Neopets Orange Chia

Tuesday, September 6, 2016

Hai korang. Dah lama aku tak tempuh sini kan. Harap korang sihat sihat je semua.

Sekarang pun dah bulan September 2016. Setelah sekian lama menganggur, skrg aku dah kerja. Alhamdulillah. 40km dr rumah, just ulang alik je. Im happy for it.

Tapi, untuk pengetahuan korang, aku dah single balik. Dah putus. Jodoh tak panjang. Memang takde jodoh kot. Malas nak cerita, lain kali jelah. Cerita ni serupa mcm drama tv3 yg kul 7 tu.

Oleh disebabkan ini, sekarang aku jd macam ada satu trust issue dimana aku benci benda yg hal macamni
"Dah tunang ke?"
"Dah kahwin ke?"

Esok la aku sambung. Dah ngantuk, nak tdo. Babai.

No comments:

Post a Comment