Neopets Orange Chia

Tuesday, September 6, 2016

Hai korang. Dah lama aku tak tempuh sini kan. Harap korang sihat sihat je semua.

Sekarang pun dah bulan September 2016. Setelah sekian lama menganggur, skrg aku dah kerja. Alhamdulillah. 40km dr rumah, just ulang alik je. Im happy for it.

Tapi, untuk pengetahuan korang, aku dah single balik. Dah putus. Jodoh tak panjang. Memang takde jodoh kot. Malas nak cerita, lain kali jelah. Cerita ni serupa mcm drama tv3 yg kul 7 tu.

Oleh disebabkan ini, sekarang aku jd macam ada satu trust issue dimana aku benci benda yg hal macamni
"Dah tunang ke?"
"Dah kahwin ke?"

Esok la aku sambung. Dah ngantuk, nak tdo. Babai.

Tuesday, April 5, 2016

Hai lelaki misteri.

Hai lelaki misteri. Hari tu kau ada mention blog kan. Aku pun dah lama x tempuh blog ni. So hari ni aku buka, *laptop aku pun baru dpt nyawa kedua balik*

Kau nak tau sesuatu tak lelaki misteri, yang aku pernah mention dan tahu pasal blog ni (walaupun aku dah tukar URL adress dia) takde pun tapi kan, sesungguhnya kau je yang tahu menahu pasal blog aku ni. Aku penah mention org lain but they dunno bout this. Kau je.

So tak perlu nak rahsia sangat la. I know it is you. Kan pakcik yang tinggi 173cm yang takut nampak darah.
Cuma kau nak hide identiti kau sebab kau ingat aku still mcm 4 tahun lepas dan status kau dah lain skrg. C'mon. aku dah lama move on.

K bai.

Monday, January 11, 2016

Kau Yang Terindah (2)

10.00 malam.

Aku mula berasa kecewa sangat sehingga tahap “owh I can’t accept this! Why God, why??” Seminit. Dua minit. Satu jam. Dua jam. Aku tunggu keajaiban datang tapi ternyata hampa.